Dissabte, 21 d'octubre del 2006

Aforament il·limitat 1 ETV

Ja està aquí! Ens ha costat suor i patiment però ja ha arribat!
No parlo de la campanya electoral, sinó del primer episodi de la versió televisiva de l’Aforament il·limitat. Esplugues TV (que cobreix pràcticament tot el Baix Llobregat) emet, a partir d’avui, el programa de cinema amb el títol més llarg del país.

He de dir, per als qui veu veure la promo (que hi ha penjada més avall), que de l’equip original només hi quedo jo. La part bona de la notícia és, però, que he pogut reunir un equip de comunicadores apassionades per la televisió. En aquest sentit, he d’agrair molt sincerament l’Elena Sánchez que des d’un principi s’engresqués per un projecte que s’havia quedat coix, però viu. A ella especialment (per les hores que hi dedica) i a la resta del “meu” equip (sense el qual això no tiraria): moltes gràcies. Sé que és cursi i no queda gaire professional, però és el meu blog, tu!

Parlant del programa en qüestió; aquesta primera edició de l’Aforament il·limitat (que és, a la vegada, la zero) ens ha costat força, sobretot per la coordinació i previsió que requeria. Al final, però, ja s’ha emès i aquí la penjo (com penso fer amb la resta dels programes, que aniran a www.aforament.com).
Hi ha molts errors, sí. Se li poden retreure moltes coses, també. Molts direu que no val res, ho sé. Però aquí està. Amb tota la dignitat possible i amb la convicció que aprendrem dels errors, com ha de ser.

I sense més bla-bla-bla (que se m’enganxa després de veure el debat polític -contra el qual competíem en horari d’emissió-), us ofereixo l’edició número 1 del programa de cine d’ETV. Us convido a criticar-lo creativament (entenent les limitacions que imposa una televisió local) i a comentar-lo.

Ah! No us he dit els continguts! Els 25 minuts de programa contenen el següent:

Introducció

Les estrenes

Reportatge i xerrada sobre el Festival Internacional de Cinema de Catalunya (Sitges 2006)

Reportatge sobre el Festival Internacional de Cinema Eròtic de Barcelona 2006.

Comiat.

    Prefereixo els errors de l’entusiasme que la indiferència de la saviesa.
    Anatole France (1844-1924) Escriptor francès.

Aquest article ha estat publicat el Dissabte 21 d'octubre del 2006 a les 1:39 i parla sobre Aforament il·limitat. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari