Dijous, 16 de desembre del 2010

Avui “Sabadell a debat”, a Mola TV

Divendres passat vaig complir un dels somnis de la meva vida. Vaig ser realitzador d’un programa de televisió multi-càmera. Aquesta nit, a les 22:05 a Mola TV, se’n pot veure el resultat. Un debat polític amb els portaveus dels grups municipals de l’Ajuntament de Sabadell.

Per a Mola TV és una fita, un debat d’aquestes característiques. Però, amb permís, parlaré per mi. No explicaré tota la parafernàlia organitzativa, humana i tècnica que va suposar. Ho podeu veure en aquesta galeria de fotos “darrera les càmeres”. Va ser un dia molt maco, on tothom anava a una, amb voluntat de fer una bona feina.

Jo, malgrat dedicar-me a realitzar vídeos, només havia ostentat el càrrec de realitzador estudiant a l’EMAV i a l’autònoma. Per tant, no sabia com duria la pressió dels moments tensos, i com podria transformar aquesta tensió en alguna cosa positiva, sense perdre els nervis. He de dir (malgrat que reconec que sona pedant), que em sentia absolutament segur de mi mateix. Sabia que seria capaç de tirar allò endavant. És d’aquelles coses que saps que faràs amb facilitat, perquè ho portes dins. Amb moltes altres coses sóc un patata, però amb això em sento com a peix a l’aigua.

Bé, sabent del cert que tot sortiria bé, del que no estava gens segur era de com reaccionaria jo a la pressió, al “directe”. I és que les primeres vegades fan por, i jo no destaco pas per ser una persona calmada i parsimoniosa per naturalesa. Si alguna cosa podia sortir malament serien els nervis. Però d’això és precisament del que em sento més satisfet, perquè crec honestament que vaig saber mantenir la serenitat. Ja us ho diré quan vegi el vídeo del “making of”, però crec que vaig mantenir-me amb calma per poder dirigir el percal televisiu des de darrera la taula de mescles de la Unitat Mòbil.

Així que agraeixo molt a totes les persones que van fer possible el programa “Sabadell a debat” la confiança, la paciència, la voluntat, el saber fer, la professionalitat i l’esperit constructiu que van fer possible que aquell dia fos dels que recordaré per molt temps.

Però l’important és l’emissió per televisió. Aquesta nit de dijous, a les 22:05, el primer debat de Mola TV amb els portaveus dels partits polítics que formen el ple de Sabadell. Hi podreu participar per Twitter, amb el hashtag #debatSBD. Els missatges aniran apareixent en pantalla.

Aquest article ha estat publicat el Dijous 16 de desembre del 2010 a les 11:22 i parla sobre Política, Televisió. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari