Dimarts, 31 de març del 2009

II Premis Sant Feliu Online

Avui és l’últim dia per presentar-se als II Premis de continguts digital “Sant Feliu Online”. I jo, com sempre a última hora, vaig presentar-me ahir a la nit. A altes hores de la matinada vaig estar seleccionant fotografies fetes amb l’iPhone i preparant el text per a la inscripció.

Finalment m’he presentat en totes les categories possibles. En la categoria de millor bloc ciutadà (aquest, on sou ara!) i la de millor fotografia feta amb telèfon mòbil (aquí vaig seleccionar-ne tres estretament relacionades amb la ciutat de Sant Feliu).  I també en la categoria de millor ús corporatiu d’eines 2.0 per part de micro, petita o mitjana empresa. Naturalment, vaig presentar la web de Disseny Mobles.

Aquest any sembla que la convocatòria té el suport de la Generalitat, i els premis són superiors als de l’edició del 2007, en què em van premiar pel vídeo sobre el CineBaix. A més, hi ha un jurat expert en noves tecnologies, entre els quals hi ha el Genís Roca, a qui vaig conèixer en un 22@Update Breakfast abans de saber que feia una secció sobre internet a “El matí de Catalunya Ràdio”.

Fa temps que volia recomanar el seu espai radiofònic per a les persones que estan començant a tocar les eines d’internet. És de nivell bàsic, però molt didàctic per als no iniciats. Volia recomanar-lo, però ara que sé que serà jurat en la selecció dels guanyadors no voldria que semblés que li faig la pilota. Així que callo.

Aquest article ha estat publicat el Dimarts 31 de març del 2009 a les 14:12 i parla sobre Disseny Mobles, Internet, Tecnologia. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Hi ha un comentari per “II Premis Sant Feliu Online”

 1.   Dimecres, 1 d'abril del 2009

  genisroca diu:

  jeje
  Ara pensaré que vols fer la pilota !
  :-)

  Content d’estar connectats.
  Salut!

Deixa'm un comentari