Divendres, 14 de març del 2008

Fer diners mutilant una pel·lícula

La setena i última pel·lícula de Harry Potter (i les relíquies de la mort) es partirà en dues. Ho ha fet públic Warner Bros. aquesta tarda. Al final no s’han pogut resistir a duplicar els beneficis multimilionaris de la marca “Potter”, i sacrificaran la sensibilitat narrativa en favor d’un xec de milions de dòlars.

I perquè ho fan amb el setè llibre? No és especialment llarg. De fet, té la mateixa extensió que el sisè, que és menys que les pàgines que tenen els llibres quatre i cinc. Els canta l’alè. A més, el senyor president del Grup Warner Bros. Pictures ha dit que les dirigirà altre cop el passerell de David Yates. Sí, el mateix que va fer la destrossa imperdonable de l’últim film estrenat de la saga, Harry Potter i l’Orde del Fènix. Al menys han acomiadat el criminal guionista responsable de l’últim desastre.

L’art popular de masses sotmès descaradament a les lògiques del mercat (i a sobre llegeixo que l’autora J.K. Rowling hi està d’acord). S’han begut l’enteniment. La part 1 del llibre 7 s’estrenarà l’estiu de 2010, i la segona part, l’estiu de 2011. Entrin i paguin!

Aquest article ha estat publicat el Divendres 14 de març del 2008 a les 20:53 i parla sobre Cinema. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari