Dilluns, 20 de novembre del 2006

Aforament il·limitat 5 ETV

Una setmana més, i lluitant contracorrent, hem tirat endavant una nova edició del programa. Un dia (més aviat a llarg termini) ja faré una bona dissertació dels ets i uts a l’hora de fer-lo.

Aquest és el link dins la pàgina oficial (oh, com queda, això d’oficial!)

EXTRA, EXTRA!
El vídeo que segueix és la part de l’entrevista amb en Carlos Olalla que (per qüestions de temps) s’ha quedat fora del programa. Gràcies a la meravella d’internet podeu veure-ho (és molt interessant).

Aquest article ha estat publicat el Dilluns 20 de novembre del 2006 a les 1:15 i parla sobre Aforament il·limitat. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Hi ha un comentari per “Aforament il·limitat 5 ETV”

 1.   Dijous, 23 de novembre del 2006

  Alan diu:

  Albeeert!
  Apa, ja t’he fet el comentari de rigor que em vas demanar! Mira si hi ha una cosa positiva d’això de currar al RACC és que et podré veure i, a sobre, tindré els caps de setmana lliures! Què més pot demanar en aquesta vida un ‘mindundi’ com jo?
  Per cert, diga-li a la teva estimada productora que si li dic “Què tal, Productora!?” no l’estic insultant… Sembla que no li agrada… XD.
  Centrant-nos en el programa de nou, no et faré cap crítica, no pateixis. Més que res perquè ja saps que jo això del cinema… sempre t’ho he deixat a tu. Però sí que t’he de dir dues coses: la primera, que queda molt bé el ploter (s’escriu així?); la segona, que em sorprenen els teus “estilismes” cada setmana més. Si segueixes així acabaràs com el Jesús Vázquez anant a “a la última, super moderno de la muerte”. Ah, per cert, m’has de presentar la Zuriñe o convidar-me a menjar crispetes!

  Cuida’t cinèfil!

Deixa'm un comentari