Dilluns, 7 de novembre del 2005

CineBaix i Aforament Il·limitat

Logotip del CineBaixJa ho dic jo, que sóc intermitent. Però més val tard que mai. I és que he estat liat, molt liat. Divendres passat vam obrir el CineBaix, l’antic cinema Guinart de la meva ciutat, Sant Feliu de Llobregat. I, ja se sap, això de fer una pàgina web sembla senzill i ràpid al principi, però es fa pesat i llarg si es vol perfeccionar.

Tot i això, és tot un plaer veure com el cinema del poble reneix. I em sento orgullós d’haver-me decidit a col·laborar-hi, al cap i a la fi. Us convido a tots a venir al cinema.

I per si això no és suficient, m’he buscat una ocupació més: Aforament Il·limitat, un programa de cinema que vam començar dissabte al migdia a Ràdio Sant Feliu el Dani Agudo i un servidor. Estem molt orgullosos de com va sortir el part, com l’hi diu el Dani. Inicialment havia de ser una hora, però finalment vam decidir-nos per 90 minuts, i així i tot vam haver de retallar continguts…

Tots dos creiem que té futur aquest programa, sobretot després de rebre 4 trucades en els 10 primers minuts de programa. He constatat que sí, efectivament a la gent li agrada, que li regalin entrades per al cinema.

Encara no sé si faré web per al programa, o si penjaré el programa sencer aquí mateix, però de moment podeu escoltar-nos en directe cada dissabte a les 12 del migdia a través del 105.3 o per internet.

Aquest article ha estat publicat el Dilluns 7 de novembre del 2005 a les 1:52 i parla sobre Cinema, Ràdio. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari